De instructeur van Visch Rijopleidingen

Wie begeleidt u tot de finish?

Meer over Vincent en zijn rijschool.

Mijn naam is Vincent Visch en ik ben woonachtig in Kapelle, maar geboren en getogen in Rotterdam. Na altijd in de randstad gewoond te hebben, geniet ik in Zeeland inmiddels al een aantal jaren van de rust. Voordat ik rijinstructeur werd, heb ik 16 jaar achter het stuur gezeten in de vrachtwagen en als buschauffeur op een touringcar door heel Europa en daarbuiten. Zo ook nog voor justitie gedetineerde mogen transporteren. Hierdoor heb ik veel ervaring op de weg op mogen doen en heb ik besloten om mijn passie en gevoel van veiligheid over te brengen. Ik heb mij om die reden laten omscholen tot rijinstructeur. Toen ik bevoegd was om de weg op te gaan met leerlingen, ben ik eerst begonnen in loondienst bij een grote rijschool in Goes. Dit heb ik enkele jaren gedaan maar ik wilde meer uit dit vak halen en wilde meer persoonlijk zijn naar de klant. En niet een klant als nummer te woord staan en te helpen naar het roze pasje.

Begin 2017 begon ik met een eigen rijschool, genaamd Visch Rijopleidingen . Hierna heb ik 3 jaar als francaisenemer mijn rijschool op de kaart gezet en kreeg ik de benodigde ondersteuning van het merk LesGO. Anders gezegd: ik heb een zelfstandig bedrijf gestart onder de naam van Visch Rijopleidingen t.h.o.d.n LesGo. Mijn droom werd in 2020 waarheid, namelijk dat Visch Rijopleidingen groter en bekender wordt, zodat ik onder mijn eigen naam kan gaan draaien. En dat doe ik met heel veel plezier!

Het plezier op de weg van de afgelopen jaren dat ik nog altijd heb, wil ik graag overbrengen op nieuwe weggebruikers. Of u nu een opfriscursus komt volgen voor elke categorie, E achter B ambieert of volledig nieuw bent op de weg, alles kan ! Daarbij geef ik niet alleen dus auto rijlessen of aanhanger les, ook geef ik motor en brommer rijlessen. 

Plezier in de auto, met aanhanger, op de brommer en motor is erg belangrijk. Het is belangrijk dat de leerlingen die bij mij in de auto stappen zich veilig en op hun gemak voelen, maar ook op de brommer en motor.  Er is altijd plaats voor een grapje en we hoeven het niet altijd te hebben over de dode hoek. Verder mag u altijd zelf bepalen op welke zender de radio staat.
     

In 2023 zijn we uitgeroepen tot de leukste motorrijschool van omgeving Goes, niet zomaar zou je zeggen.                 Wij zijn erkend en gediplomeerd door de KNMV (koninklijke nederlandse motorrijders verening)                                 Hier leer je op een leuke andere manier je motor rijbewijs halen. De aap geen kunstje leren, maar meer dan dat.    Dus niet alleen het rijbewijs maar ook een rijervaring voor het leven ! Wil je hier meer over weten?                                        Klik hier voor meer info over KNMV gediplomeerde rijscholen.

U zit veilig op elk voertuig, onze matrialen zijn altijd up-to-date maar ook hebben wij curus gedaan voor EHBIO auto en motor. Wij kunnen reanimeren met en zonder aed etc, wij hebben alles aan boord om het veilig te houden voor jou en andere weggebruikers. zie de pagina handige links hiervoor.

Lessen bij mij staat garant voor gezelligheid. Leuke -en leerzame lessen aangepast naar jouw manier van leren en met veel geduld. Ook wanneer u Faalangst, ADHD, Autisme of iets dergelijks hebt, bent u bij mij van harte welkom. Hierin heb ik reeds ervaring opgedaan en ik ben als instructeur in het bezit van de benodigde certificaten. Deze vindt u op de pagina met links. Daarnaast ben ik in staat om les te geven aan 50-plussers, dit ziet u terug op de pagina met geslaagden. Tijdens de lessen gebruik ik de RIS Methode, dit staat voor rijopleiding in stappen. Dit is een extra snelle manier tot het leren van autorijden waarvoor ik een RIS DOCENT opleiding hebt gedaan bij het CBR. Wij staan nooit stil, wij leren elk jaar nog bij en doen de nodige bijscholing maar ook willen we zelf meer leren. 

Klik hier voor mijn certificering

Klik hier voor het diploma 

 

 

Kortom:

IT'S FAST     IT'S FURIOUS     IT'S VISCH