De instructeur van Visch Rijopleidingen

Wie begeleidt u tot de finish?

Meer over Melissa.

 Mijn naam is Melissa Klop, Rijinstructrice binnen Visch Rijopleidingen.

Ik heb zelf al wat jaartjes terug zelf mijn rijbewijs bij Vincent in 1x mogen behalen. Ik studeerde nog en kwam als leerling binnen Visch Rijopleidingen binnen om een rijopleiding te gaan doen.

Na het behalen van mijn rijbewijs en studie als interieurontwerpster ben ik een eigen bedrijf gaan opstarten wat ik tot heden nog steeds doe met veel plezier. Vincent kreeg het enorm druk omdat hij diverse opleidingen verzorgd binnen zijn rijschool maar ook voor andere rijscholen vaak wordt ingehuurd als zzp. Vincent huurde vaak andere mensen in om als zzp bij hem te komen werken maar dit was gaten met gaten vullen. 

Enkele jaren later en wat prive kilometers ben ik na veel overwegen de opleiding rij instructeur gaan volgen omdat Vincent mij een baan wilde aanbieden. Ik heb de opleiding in 2023 afgerond met succes en zo werk ik nu dus plus-minus 25 uur voor Visch Rijopleidingen rond. De vrijheid om een eigen lesagenda te kunnen indelen met de klanten/leerlingen geeft mij ruimte om ook daarnaast mijn eigen interieurontwerp bedijf groter te maken en ook voor deze klanten klaar te kunnen staan. Ben je benieuwd wat ik naast de instructie doe? Klik hier voor de link naar mijn eigen website van Bernadette Interieurontwerp en advies. 

Ik krijg al een aantal jaar veel te horen over van alles wat binnen Visch Rijopleidingen speelt. Vincent heeft mijzelf opgeleid om alle kneepjes van het vak te leren en dus ook om op hetzelfde niveau en methode als hem te kunnen lesgeven. Kortom wij liggen op 1 lijn.

Uit ervaring ben ik zelf heel erg bekend om met mensen te werken die last hebben van ADHD en autisme. Daarbij heb ik ook diverse cursussen voor gevolgd en wil ik hier mijzelf nog verder in ontwikkelen. 

Heb je faalangst dan ben jij ook bij mij aan het juiste adres, Ik heb net als Vincent mijn opleiding uit kunnen breiden met het geven van les aan mensen met faalangst, Ik kan je dus met een bepaalde les techniek helpen en als het even moet ook met het zogenoemde G-Denken / Cognitief helpen. Heb je een paniek aanval dan weet ik wat ik eraan kan doen om jou lichamelijke spanning onder controlle te krijgen met ademhalingsoefeningen. Hier vind je mijn diploma: Klik hier

Naast het werk vind ik het heerlijk om motor te rijden ( ook behaald bij Vincent ) op mijn blitse, gele Yamaha Fazer. De motorsport zorgt ervoor dat ik nog enigszins sportief lijk ;) Ik kan namelijk eindeloos genieten van films en series kijken... Niet helemaal lui, want ook de duiksport heeft mijn aandacht getrokken waar ik geen genoeg van kan krijgen. Kortom, ik ben een bezig bijtje en het enthousiasme waarmee ik het allemaal doe, breng ik graag over tijden je rijlessen! Daarnaast ga ik graag op vakantie om de wereld te ontdekken, zo ga ik in de winter graag skieën en in de zomer naar de zon om alles van het land te ontdekken.  

Genoeg over mij...Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten en jou door leuke lessen opweg te helpen naar dat felbegeerde roze pasje !

Groetjes Melissa.

 

 

Kortom:

IT'S FAST     IT'S FURIOUS     IT'S VISCH