Met faalangst toch de weg op?

Ook met faalangst kunt u slagen voor het examen!

Met faalangst de weg op 

Heeft u last van faalangst en denkt u daardoor geen rijbewijs te kunnen halen? Laat mij u het tegendeel bewijzen. Ook met faalangst (en andere stoornissen) kunt u gewoon een rijbewijs halen. Tijdens de rijlessen zullen we uitgebreid aandacht besteden aan uw probleem om u zo zelfverzekerd mogelijk de weg op te laten gaan. We staan ook stil bij de reden van uw faalangst. We pakken samen het probleem serieus aan.

Voordat u op examen gaat stoom ik u eerst helemaal klaar. Wellicht heeft u wat meer tijd nodig, maar die tijd krijgt u bij Visch Rijopleidingen. Ik heb mijn papieren in de pocket en heb geleerd uw situatie te begrijpen en hoe hier mee om te gaan.

Op het moment dat u zelf denkt dat u er klaar voor bent en van mij groen licht krijgt, vragen we een faalangstexamen aan. Bij dit examen wordt er rekening gehouden met de (extreme)zenuwen die u ervaart. Zenuwen waardoor u wellicht niet het gevoel heeft alles te kunnen laten zien. Er wordt een speciale faalangst examinator toegewezen, die getraind is om mensen zoals u te begeleiden tijdens het examen. Tijdens de rit heeft u de mogelijkheid om een time-out te vragen.

Hoe het in zijn werk gaat?
Voordat u start met de examenrit praat u met de examinator. Hier wordt u gerust gesteld en zult u ook het verloop van de examenrit gaan bespreken. De rit zelf zal ongeveer 35 minuten duren. Tijdens de rit mag u dus ook gebruik maken van een time-out. Na afloop van het examen wordt er natuurlijk ook geëvalueerd. 

Hoewel er veel tijd wordt uitgetrokken voor u als persoon, de situatie waarin u verkeert en de druk die u ervaart, is het wel de bedoeling dat u exact hetzelfde kan als een normale examenkandidaat. Hierop wordt u dan ook beoordeeld.

 

Hoe gaat een faalangst examen in zijn werk, klik hieronder op de onderstaande video :