Met faalangst toch de weg op?

Ook met faalangst kunt u slagen voor het examen!

Met faalangst de weg op 

Heeft u last van faalangst en denkt u daardoor geen rijbewijs te kunnen halen? Laat ons u het tegendeel bewijzen. Ook met faalangst (en andere stoornissen) kunt u gewoon een rijbewijs halen. Tijdens de rijlessen zullen we uitgebreid aandacht besteden aan uw probleem om u zo zelfverzekerd mogelijk de weg op te laten gaan. We staan ook stil bij de reden van uw faalangst. We pakken samen het probleem serieus aan.

Voordat u op examen gaat stomen wij u eerst helemaal klaar. Wellicht heeft u wat meer tijd nodig, maar die tijd krijgt u bij Visch Rijopleidingen. Wij beiden ( Vincent en Melissa ) hebben onze papieren in de pocket  ( Diploma V.L Visch , Diploma M.Klop ) en hebben geleerd uw situatie te begrijpen en hoe hier mee om te gaan. Zie onze diploma's op de pagina handige links. Heb je dus faalangst dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, wij kunnen dus met een bepaalde les techniek helpen en als het even moet ook met het zogenoemde G-Denken / Cognitief helpen. Heb je een paniek aanval dan weet ik wat ik eraan kan doen om jou lichamelijke spanning onder controlle te krijgen met ademhalingsoefeningen.

Op het moment dat u zelf denkt dat u er klaar voor bent en van ons groen licht krijgt, vragen we een faalangstexamen aan. Bij dit examen wordt er rekening gehouden met de (extreme)zenuwen die u ervaart. Zenuwen waardoor u wellicht niet het gevoel heeft alles te kunnen laten zien. Er wordt een speciale faalangst examinator toegewezen, die getraind is om mensen zoals u te begeleiden tijdens het examen. Tijdens de rit heeft u de mogelijkheid om een time-out te vragen.

Hoe het in zijn werk gaat?
Voordat u start met de examenrit praat u met de examinator. Hier wordt u gerust gesteld en zult u ook het verloop van de examenrit gaan bespreken. De rit zelf zal ongeveer 35 minuten duren. Tijdens de rit mag u dus ook gebruik maken van een time-out. Na afloop van het examen wordt er natuurlijk ook geëvalueerd. 

Hoewel er veel tijd wordt uitgetrokken voor u als persoon, de situatie waarin u verkeert en de druk die u ervaart, is het wel de bedoeling dat u exact hetzelfde kan als een normale examenkandidaat. Hierop wordt u dan ook beoordeeld.

 

Hoe gaat een faalangst examen in zijn werk, klik hieronder op de onderstaande video :