De instructeurs van Visch Rijopleidingen

Wie begeleidt u tot de finish?

Vincent Visch 

Vincent is de oprichter van Visch Rijopleidingen, hij is de eigenaar van de rijschool. Sinds 2017 heeft hij zichzelf en zijn rijschool goed op de kaart gezet. Hij geeft rijles op de auto, auto met aanhanger, motor & brommer. Verder is hij gespecialisserd in mensen met ADHD, Autisme, Faalangst etc. Ook is Vincent een KNMV gediplomeerde instructeur sinds 2023. Hij gebruikt hierbij ook de RIS methode en wij hebben een keurmerk van CBR EN KNMV.

U zit altijd veilig op elk voertuig, onze matrialen zijn altijd up-to-date maar ook hebben wij curus gedaan voor EHBIO auto en motor. Wij kunnen reanimeren met en zonder aed etc, wij hebben alles aan boord om het veilig te houden voor jou en andere weggebruikers. zie de pagina handige links hiervoor.

Lees meer over Vincent en zijn rijschool Visch Rijopleidingen hieronder op de onderstaande knop. 

Meer over Vincent, klik hier.

Melissa Klop

Melissa is instructrice binnen Visch Rijopleidingen op de auto sinds 2023. Ze is zelf bij Visch Rijopleidingen een aantal jaren geleden geslaagd voor haar auto en motor rijbewijs. Na een aantal jaren zelf op de weg te hebben gereden is ze ook binnen Visch Rijopleidingen opgeleid tot rij-instructrice. Ze ligt dus op dezelfde lijn als Vincent als het om lesgeven gaat. Melissa kan uit ervaring goed omgaan met mensen die last hebben van Autisme en weet hierin duidelijkheid te geven en de rust te bewaren.

Heb je faalangst dan ben jij ook bij mij aan het juiste adres, Ik heb net als Vincent mijn opleiding uit kunnen breiden met het geven van les aan mensen met faalangst, Ik kan je dus met een bepaalde les techniek helpen en als het even moet ook met het zogenoemde G-Denken / Cognitief helpen. Heb je een paniek aanval dan weet ik wat ik eraan kan doen om jou lichamelijke spanning onder controlle te krijgen met ademhalingsoefeningen.

Melissa doet buiten het lesgeven nog veel meer. Lees meer over Melissa op de onderstaande knop.

Meer over Melissa, Klik hier.