Reviews

Hieronder lees je hoe onze geslaagden de rijlessen hebben ervaren.

Wilt u alle geslaagde zien binnen de rijschool, check de pagina geslaagden.

Ben je ook geslaagd en wil je graag een review achterlaten? Klik dan op de button hieronder.

REVIEW achterlaten op deze website Google review schrijven Bekijk onze Google reviews

Max

10 punten

Vincent is een topper in rijinstructie

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Hoe kan ik een negatieve review schrijven als ik eerst zowel de auto(B) en het aanhanger(BE) rijbewijs af heb gehaald bij Vincent?

Nouja, dat kan ik dus ook niet.

Ik ben druk aan het lessen voor de motor samen met Vincent, gaat allemaal goed, hij legt het goed uit, neemt de tijd, doet het even voor indien nodig en verteld je alles wat je moet weten.

Lessen plannen is ook goed geregeld, hij kijkt wanneer je kan en regelt daar alles op in, mocht iets toch niet uitkomen probeert hij mee te denken en te regelen.

Behalve een goede instructeur is Vincent ook erg gezellig en al met al een toffe vent; vind ik ook erg belangrijk, een band met je leraar leert makkelijker (vind ik).

De lessen met de motor doet hij samen met Erik, ook hij is een fijne kerel, ik heb geen les van Erik gehad maar wel even gepraat met hem, hij was er ook tijdens mijn examen. Hij noemde me nog een theeleut omdat ik zoveel 'lul' blijkbaar, heb maar niks gezegd over hoeveel hij en Vincent gezellig met z'n tweeën staan 'lullen' tijdens de les, kan ook wel een theetje bij!

Britt

10 punten

Na een mislukte poging bij een verkeerde gekozen rijschool. Uiteidelijk bij Vincent gekomen via mijn oom die bij hem zijn motor behaalde, zijn dochter is bezig met de auto en ik wilde ook naar hem. Hij heeft met zijn geduld en kalmte verkeerde dingen afgeleerd en de goede dingen aangeleerd ! Vincent is erg meelevend. Nu ik en mijn broer geslaagd zijn voor de brommer beginnen we ook maar meteen met de auto bij hem, zoveel zin in. Tot snel !

Rowan en Mell

10 punten

Onze ervaring omschrijf ik als volgt

Rowan: Mijn auto en aanhanger rijbewijs allebei bij vincent gehaald en nu dan ook mijn motorrijbewijs, altijd goede en fijne lessen gehad de uitleg was altijd goed en rustig. Deed je iets niet helemaal goed legde hij het nog een keer uit of deed het voor. De lessen waren altijd leuk en gezellig, Vincent is zeker aan te raden om je rijbewijs bij te halen!

Mell: Autorijbewijs gehaald bij Vincent, toen hadden we het er al over ‘als je motor gaat doen kom ik lessen bij je’ en jahoooor, motor rijbewijs in 1 keer behaald. Vincent geeft rustig en fijn uitleg, hij neemt de tijd voor je en als het moet legt hij iets 10 keer uit tot je het wel kunt. Buiten zijn goeie manier van lesgeven om kan ik ook heel erg met Vincent lachen, dat maakt het ook super leuk om bij hem te lessen. Zeker aan te raden!!

Onan

9.5 punten

Vincent is een rijinstructeur die alles duidelijk en rustig uit kan leggen. Veel instructies gekregen bij dingen die ik moeilijk vond en wanneer ik na een uitleg het nog steeds fout deed had hij alle geduld en ging het vaak voordoen. Dat is fijn zeker als je net als ik Autisme en ADD/ADHD hebt.

Vincent is iemand die meeleeft met de leerlingen tijdens het avontuur en heeft me tijdens de spanning voor mijn examens er goed doorheen gepraat om mijn spanning er een beetje af tehalen. Echt een super ervaring dus

Was fijn lessen! Relaxed, duidelijk, fijne communicatie

Elise

10 punten

Je krijgt rustige en duidelijke uitleg zo vaak als je nodig hebt. Je kan goed met vincent kletsen als je daar behoefte aan hebt. Normaal voel ik me na een fout gelijk schuldig, dit heb ik bij Vincent totaal niet. Ik heb noit bij een andere rijschool gezeten dus ik kan niks vergelijken maar ik durf te zeggen dat er weinig instructeurs zijn die zulke fijne lessen geven. Rust nodig? dan naar Vincent van Visch Rijopleidingen.

De beste van Zeeland/Goes.  Een echte aanrader dus !

Christian

10 punten

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Autorijbewijs gehaald bij Vincent, toen hadden we het er al over ‘als je motor gaat doen kom ik lessen bij je’ en jahoooor, motor rijbewijs in 1 keer behaald. Vincent geeft rustig en fijn uitleg, hij neemt de tijd voor je en als het moet legt hij iets 10 keer uit tot je het wel kunt. Buiten zijn goeie manier van lesgeven om kan ik ook heel erg met Vincent lachen, dat maakt het ook super leuk om bij hem te lessen. Zeker aan te raden!!

Kaj

10 punten

10 dagen les en in 1x geslaagd

Ik nam een spoed pakket, 10 dagen les 4 a 5 uur les per dag, en in 1x geslaagd ! Vincent werkt hard voor je, hij helpt je en laat je alles leren. Niets is hem te gek ! Hij is rustig en gezellig. Vincent dankjewel en tot snel voor mijn andere rijbewijzen. Oja en bedankt voor de tips om een auto te kopen.

Ik kom zeker terug voor de motor en aanhanger !

Zoë

9.5 punten

Een goede geduldige instructeur

Vincent ziet je verbeterpunten en gaat hiermee aan de slag en doet dit stapgewijs. Hij helpt je waar nodig en stuurt je de goede kant op. Hij heeft genoeg geduld en kennis van zaken waardoor je in 1x slaagt en efficient vooruitgang boekt. Het is altijd erg gezellig in de auto en tijdens de les altijd plezier. Vincent is een toffe gozer en heeft het mogelijk gemaakt voor mij om mijn rijbewijs te halen in 1x, ondanks mijn grote leerprobleem en Dyslexie. Met zijn tablet is alles duidelijk en het huiswerk is leuk en leerzaam.  Van A tot Z helpt hij je naar de rijtest, ttt en examen. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Geloof mij hij gaat je helpen !

Michelle

10 punten

Altijd al op een fijne, duidelijke en rustige manier les gekregen van Vincent. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd en bij een foutje hielp Vincent me weer om mijn fout te herstellen. Voor mijn ttt overgestapt naar Vincent omdat mijn oude rijschool niet deed wat die moest doen, na de proefles meteen een ttt geboekt met 12 lessen en na de ttt nog 12 lessen les gekregen van Vincent wat mij zeker heeft geholpen om rustig mijn examen in te gaan. Zo heb ik in 1x mijn rijbewijs alsnog behaald. Een zeker pluspunt is dat hij altijd bereikbaar is, een rooster maakt vooruit, meestal wel wat kan schuiven en zijn best hiervoor doet en gebruikt maakt van camera beelden en huiswerk mee geeft. Daarbij helpt hij door het voor te doen en zijn tablet veel te gebruiken om het inzichtelijk te maken. 

Bedankt Vincent

Julot

9.5 Punten

Een geweldige & duidelijke instructeur

Vincent je bent een top instructeur, je bent heel duidelijk en vooral heel rustig. Dankzij jou ADHD en ADD kennis en lessen die je kan geven. Met ADHD en ADD heb jij mij leren rijden en mijn vertrouwen gegeven dat ik kan rijden en vooral veilig nu de weg op kan gaan. Samen met jou duidelijke uitleg en het gebruik van tablet en huiswerk werkte dit super voor mij.

Wat ik niet had bij een ander rijschool heb jij mij gegeven met jou specialistme. Een super goede lesauto en teken manier op tablet heeft mij inzichtelijk geholpen. Hartelijk bedankt voor jou zeer goede inzet en communicatie ! Dankjewel ! Groetjes.

Collin

10 punten

Ik kan met overtuiging zeggen dat ik Vincent Visch de beste rijschoolhouder vind die ik ooit heb gehad, ook de enige misschien, maar dat even terzijde.

Ik kan uiteraard niet zeggen dat ik Vincent een slechte instructeur vind, aangezien ik mijn rijbewijs voor de auto, aanhanger een nu ook de motor bij hem heb gehaald.

Vincent is niet alleen een goede rijinstructeur, maar ook een komische waarde tijdens de lessen. Zo nu en dan maakt hij grapjes die je zeker zullen bijblijven, maar wees niet bang, hij houdt zijn ogen op de weg gericht. Hij is een geduldige en ervaren rijinstructeur die zijn kennis op een duidelijke manier weet over te brengen.

Maar wat Vincent echt onderscheidt, is dat hij naar je luistert. Als je iets vervelend vindt, dan houdt hij daar rekening mee. Hij past zijn lessen aan op jouw tempo en stijl van leren en moedigt je aan om je grenzen te verleggen. Vincent weet je op je gemak te stellen, wat vooral tijdens de eerste paar lessen erg fijn is. Als je je op je gemak voelt, leer je namelijk sneller en beter.

Na drie rijbewijzen kan ik je vertellen dat hij je bij elke stap van het proces begeleidt en aanmoedigt. Hij is een goede luisteraar en weet wat je nodig hebt om je vertrouwen te vergroten. Als je op zoek bent naar een rijschool met een instructeur die je niet alleen goed kan leren rijden, maar je ook nog eens aan het lachen kan maken en naar je luistert, dan is Vincent Visch de man die je zoekt!

Wendy

9.5 punten

Mijn E rijbewijs in 1 Dag, 3 uur Les

Ik ben heel tevreden over de lessen van Vincent, hij legt alles rustig en duidelijk uit waardoor ik m'n aanhanger in 1x heb gehaald binnen 6 uur les. Weer een paar uur gezelligheid en serieuze momenten brengen tot een goed resultaat bedankt! 

Al met al een super leuke cursus met een extra regel op mijn rijbewijs.

Bedankt Vincent !!!

Marvin 

10 punten

Ik kwam bij Visch Rijopleidingen terecht nadat ik was weggestuurd door een andere rijschool via kennissen die hij allemaal had geholpen incl daar weer vrienden en familie van.

Met het geduld van Visch en de manier waarop hij instructies geeft. Heb ik in niet meer dan 10 lessen mijn examen behaald! Het was tof om bij visch te mogen rijden
Het is altijd leuk om met vincent in de auto te zitten, leuke gesprekken en veel gelachen!
Vincent beheerst de benodigde kennis om je zo goed mogelijk de weg op te helpen
Via de tablet kan vincent eventuele situaties beter uitleggen en de plango app geeft je inzicht in de volgende rijlessen, maar ook laat de app zien waar je nog aan moet werken, of al helemaal klaar mee bent.
Vincent is altijd te bereiken voor eventuele vragen of leswijzigingen

Al met al een super goede leuke rijschool, je ziet me weer voor de motor samen met mijn vriendin !

Stan en Jimmy, vrienden voor het leven.

9.5 punten

Stan: Na mijn autorijbewijs en AVB, rijlessen AVD gevolgd bij Vincent, en ben in 1 keer geslaagd! Vincent is een top instructeur die goed kijkt wat jij nodig hebt, en de rijlessen goed op jou aanpast zodat jij zo snel mogelijk kan slagen! De rijlessen zijn enorm leuk met de nodige grapjes tussendoor, maar zeker leerzaam en serieus waar nodig! 

 

Jimmy:Vincent is een top leraar die als het nodig is je net dat extra zetje geeft en goede aanwijzingen geeft waar je wat mee kan en vooral guduld heeft voor zijn leerlingen, zelf ik met ADHD kon in 1x slagen met mijn vriend Stan. Bedankt Vincent.