Een theorie examen afleggen

Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe haal ik mijn theorie en hoe regel ik een examen?

Dit kan op 2 manieren via Visch Rijopleidingen:

Zelf op eigen tempo leren en naar het examen!

Bij Visch Rijopleidingen kunt u ook uw theorie halen. Wij verkopen software om het op een leuke en handige manier goed te leren, dit kan op uw laptop of tablet. In het specifiek verkopen wij software van Itheorie, u krijgt een code om online te leren. Deze software is ook ideaal voor mensen met dyslexie, u kunt de software zelf lezen maar ook voor laten lezen. Zo kunt u ook via Visch Rijopleidingen uw theorie- examen laten boeken, service staat voorop dus alles is mogelijk. Er zijn 3 verschillende keuzes om het theorie-examen te doen bij het CBR. Een normaal examen, een examen verlengd (u krijgt extra tijd en u kunt een koptelefoon opzetten om het voor te laten lezen, ook dus ideaal voor mensen die dyslexie hebben) en u kunt een individueel examen te doen. Bij een individueel examen gaat u 1-op-1 met iemand van het CBR een examen doen, u krijgt meer tijd en bij vragen kunt u deze 1-op-1 stellen als u niets ervan begrijpt. Zo heeft u minder stress van de klok.

Wil je liever goed online les in 4 avonden?  Dat kan!

Ook kan je via mij terecht bij mijn goede vrienden Twan en Twan. Deze geven jou theorie online les in 4 avonden. Een soort van theorie toppers 2.0. Ze weten jou in zeer korte tijd alles bij te brengen om de theorie onder de knie te krijgen.

Om de kennis goed te kunnen overbrengen kiezen ze er bij Theorieles-auto.nl bewust voor om deze cursus in 4 sessies te geven. Ze verzorgen deze opleiding op de maandag avonden van 19:00 uur tot 21:30 uur. Daarnaast zijn de trainers zo opgeleid om goed online les te kunnen geven, wel zo balangrijk. Hierdoor krijgt iedereen meer tijd om de lesstof uiteindelijk te beheersen. Maar nog veel belangrijker nog: Ze geven je dus ook online de persoonlijke aandacht die je verdient!

Let op: het is geen eendaagse cursus zoals bv. Turbo theorie. Deze cursus is namelijk WEL te onthouden en tijdens de cursus leer je niet alleen wat je moet weten voor het examen, maar eigenlijk alles van a tot z. 

Zo ben je nog beter op de weg!

En ben je helaas toch gezakt de 1ste keer, dan mag je de cursus voor een tweede keer GRATIS nog een keer doen.

Aanmelden kan via mij of je kan zelf contact opnemen met hen via de onderstaande link.

Heb je vragen? Stel ze gerust of Klik hier voor prijzen en wat mogelijk is.

Aanmelden kan via deze link: Klik hier

Hoe gaat een theorie examen in zijn werk, klik hieronder op de onderstaande video: