Een theorie examen afleggen

Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe haal ik mijn theorie en hoe regel ik een examen?

Dit kan op 2 manieren via Visch Rijopleidingen:

Zelf op eigen tempo leren en naar het examen!

Bij Visch Rijopleidingen kunt u ook uw theorie halen. Wij verkopen software om het op een leuke en handige manier goed te leren, dit kan op uw laptop of tablet. In het specifiek verkopen wij software van Itheorie, u krijgt een code om online te leren. Deze software is ook ideaal voor mensen met dyslexie, u kunt de software zelf lezen maar ook voor laten lezen. Zo kunt u ook via Visch Rijopleidingen uw theorie- examen laten boeken, service staat voorop dus alles is mogelijk. Er zijn 3 verschillende keuzes om het theorie-examen te doen bij het CBR. Een normaal examen, een examen verlengd (u krijgt extra tijd en u kunt een koptelefoon opzetten om het voor te laten lezen, ook dus ideaal voor mensen die dyslexie hebben) en u kunt een individueel examen te doen. Bij een individueel examen gaat u 1-op-1 met iemand van het CBR een examen doen, u krijgt meer tijd en bij vragen kunt u deze 1-op-1 stellen als u niets ervan begrijpt. Zo heeft u minder stress van de klok.

 

Ook kan je via ons terecht bij Turbo Theorie.

Ook al vinden wij wel dat je naast deze 1 daagse cursus ook zelf moet leren is dit een goede optie om het wel snel te halen. Snel is niet ideaal maar als je bijvoorbeeld al zelf geleerd hebt en een aantal keer bent gezakt is dit een zeer goede oplossing om net die kleine dingen te leren die je nodig had. Veel mensen kiezen ervoor om dit meteen te doen, uiteraard is dit je eigen keus. Waarom kiezen mensen meteen voor dit? Handig, snel, hoef er niet veel voor te doen en nogmaals het is jou keus. Wij rijscholen weten alleen dat veel van deze informatie wegzakt na het behalen omdat 1 dag leren veel te kort is en niet alles wordt besproken wat jij nodig hebt op de weg. Soms raden wij het wel aan en zoals net verteld kan jij dit ook doen na zelf leren. Maar we zeggen ook vaak wil je dit dan moet je dat doen maar leer zelf ook even zelf ervoor wat doormiddel van een boek of diverse programma's die wij kunnen aanraden aan te schaffen, sommige zijn zelfs gratis.

Wil je meer informatie, stel je vragen gerust hierover.

Ga je voor een Turbo Theorie cursus boek deze dan met voordeel bij ons, wij hebben met TurboTheorie.nl een samenwerking dat onze klant altijd de laagste prijs betaald wel of geen actie binnen hun organisatie.

Heb jij je aangemeld laat ons wel even weten voor welke datum je bent ingedeeld en op examen gaat. 

Klik Hier voor je aanmelding en informatie 

 

 

 

Hoe gaat een theorie examen in zijn werk, klik hieronder op de onderstaande video: