De instructeur van Visch Rijopleidingen

Wie begeleidt u tot de finish?

Over mij

Mijn naam is Vincent Visch en ik ben woonachtig in Kapelle, maar geboren en getogen in Rotterdam. Na altijd in de randstad gewoond te hebben, geniet ik in Zeeland inmiddels al een aantal jaren van de rust. Voordat ik rijinstructeur werd, heb ik 16 jaar achter het stuur gezeten in de vrachtwagen en als buschauffeur op een touringcar door heel Europa en
daarbuiten. Hierdoor heb ik veel ervaring op de weg op mogen doen en heb ik besloten om mijn passie en gevoel van veiligheid over te brengen. Ik heb mij om die reden laten omscholen tot rijinstructeur. Toen ik bevoegd was om de weg op te gaan met leerlingen, ben ik eerst begonnen in loondienst bij een grote rijschool in Goes.

Begin 2018 begon ik met een eigen rijschool, genaamd Visch Rijopleidingen . Hierna heb ik 3 jaar als francaisenemer mijn rijschool op de kaart gezet en kreeg ik de benodigde ondersteuning van het merk LesGO. Anders gezegd: ik heb een zelfstandig bedrijf gestart onder de naam van Visch Rijopleidingen t.h.o.d.n LesGo. Mijn droom werd in 2021 waarheid, namelijk dat Visch Rijopleidingen groter en bekender wordt, zodat ik onder mijn eigen naam kan gaan draaien. En dat doe ik met heel veel plezier!

Het plezier op de weg van de afgelopen jaren dat ik nog altijd heb, wil ik graag overbrengen op nieuwe weggebruikers. Of u nu een opfriscursus komt volgen, E achter B ambieert of volledig nieuw bent op de weg, alles kan ! Daarbij geef ik niet alleen dus auto rijlessen of aanhanger les, ook geef ik motor en brommer rijlessen. 

Plezier in de auto is erg belangrijk. Het is belangrijk dat de leerlingen die bij mij in de auto stappen zich veilig en op hun gemak voelen.  Er is altijd plaats voor een grapje en we hoeven het niet altijd te hebben over de dode hoek. Verder mag u altijd zelf bepalen op welke zender de radio staat.

Lessen bij mij staat garant voor gezelligheid. Leuke -en leerzame lessen aangepast naar jouw manier van leren en met veel geduld. Ook wanneer u Faalangst, ADHD, Autisme of iets dergelijks hebt, bent u bij mij van harte welkom. Hierin heb ik reeds ervaring opgedaan en ik ben als instructeur in het bezit van de benodigde certificaten. Deze vindt u op de pagina met links. Daarnaast ben ik in staat om les te geven aan 50-plussers, dit ziet u terug op de pagina met geslaagden. Tijdens de lessen gebruik ik de RIS Methode, dit staat voor rijopleiding in stappen. Dit is een extra snelle manier tot het leren van autorijden waarvoor ik een RIS DOCENT opleiding hebt gedaan bij het CBR. 

Klik hier voor mijn certificering

Klik hier voor het diploma 

 

Kortom:

IT'S FAST     IT'S FURIOUS     IT'S VISCH